Нов мъж в живота на убитата Красимира от Бегово е

...
Нов мъж в живота на убитата Красимира от Бегово е
Коментари Харесай

Разкритие: Мистериозен любовник изплува в бруталното убийство на арендаторката Красимира

Нов мъж в живота на убитата Красимира от Бегово е повода Любомир да посегна на живота й, оповестява. Агресията на Петров била гневна, откакто брачната половинка му го изгонила три дни преди да я простреля.

Припомняме, че Красимира бе открита мъртва в село Бегово на 11 септември. Съпругът на 21- годишната майка - Любомир Петров бе арестуван на 18 септември.

Първоначалната версия бе, че младата жена сама е поставила завършек на живота си с ловна пушка. В следствие обаче проверяващите са открили голям брой несъответствия сред показанията, дадени от Петров и фактическата конюнктура.

Семейството е имало две невръстни деца. Красимира и Любомир живеели дружно от няколко години, само че в последно време връзките сред двамата били изострени. Според близки на двойката седмица преди нещастието, двамата се били разделили.

В следствие по отношение на Любомир бе повдигнато обвиняване в ликвидиране по несъобразителност. Сега обаче са налице нови доказателства, че 20-годишният мъж невъзмутимо и съзнателно е умъртвил майката на децата му. Той е притеглен по нови обвинявания, а точно за закононарушение по член 116 от Наказателен кодекс.

Оказва се, че съгласно проверяващите се касае за свирепост при лишаване на живота на дамата, защото има доказателства за редовно домашно насили от страна на 20-годишния мъж към половинката му.

20-годишният Любомир Петров постоянно е малтретирал и душевен, и физически майката на двете си деца Красимира Куковска. Използвал я за пари и бил извънредно лаком. Жената наследила както и моти, по този начин и пари от родителите си.

Тя траяла бизнеса на татко си, обвързван със земеделие. Била съобразителна и печелила добре. Любомир й помагал във компанията, само че единствено на думи. Единствено го интересувала облагата.

Взаимоотношенията им не вървели през последните месеци. Нещо повече – Красимира си намира нов другар, който е от Пловдив, на 28 години. В началото на септември Красимира е била на море с новото си гадже, твърди TrafficNews.

Няколко дни, откакто са се прибрали, дамата и Любомир за следващ път са се скарали. Тогава 21-годишната майка изгонила мъжа си. Заявила му, че би трябвало да си откри квартира, че не работи към този момент във компанията и че желае бракоразвод.

Ядосан Любомир си потегля. Той обаче се връща в дома на брачната половинка си и слага записващи устройства, с цел да я следи какво прави.

В нощта на убийството той се върнал, с цел да си вземе техниката. Красимира не го пуснала в дома си и заключила вратата. Ключът оставила в бравата и по този начин мъжът й не можел да отключи. Това обаче не спряло Любомир.

През прилежащия двор той минал през задна врата, която съумял да разбие. Нахлувайки в стаята на Красимира, тя си пишела с новият си другар. Без да увърта, тя разказала на мъжа си за новата й връзка, както и кой е новият мъж до нея. Това отключило експанзията на Любомир и умъртвил майката на децата му.

До Любомир органите на реда стигнали освен поради спорните му пояснения. Видео записи от камери в селото са уловили дейностите на 20-годишния мъж.

Кадрите демонстрират по какъв начин от прилежащия двор влиза в къщата на Красимира, малко преди самото ликвидиране. Освен това, физически няма по какъв начин дамата да се простреля сама, имайки поради, че патронът е попаднал в сърцето, а пушката е над 1 метър.

Любомир е бил подложен и на детектор на лъжата. Полиграфът е посочил, че мъжът лъже по отношение на съпричастността му към убийството на Красимира.

В началото на тази седмица Петров се изправи пред съда. Той изиска да се прибере вкъщи, само че съгласно магистратите най-адекватна мярка за неотклонение по отношение на него е „ задържане под стража”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР