Нов, крайно интересен проект за Алекс Сърчаджиева. След като се

...
Нов, крайно интересен проект за Алекс Сърчаджиева. След като се
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева става полицайка

Нов, извънредно забавен план за Алекс Сърчаджиева. След като се раздели с „ Игри на волята ”, актрисата се хвърля в ново предизвикателство и още веднъж ще я виждаме на дребния екран.

 

Вдовицата на Иван Ласкин може да получи роля в продължението на хитовия сериал „ Дяволското гърло ”, където да играе следователка един до друг с Теодора Духовникова и Владо Карамазов, написа БЛИЦ.

Наскоро Алекс Сърчаджиева показа, че е била в Смолян, където е снимачната площадка на „ Дяволското гърло ”. Тя накара почитателите си да мислят, че пътуването до Родопите е било най-обикновена почивка. Но фотосите, които сподели, не наподобяват на любителски. От пръв взор се вижда, че са професионални, а позите, в които звездата застава, са като за кастинг, написа " Уикенд ".

Смята се, че тези фотоси на скалите над Смолян са правени точно за кастинг за втори сезон на „ Дяволското гърло ”. Екипът към този момент повече от година работи по продължението и фотосите би трябвало да стартират напълно скоро.

Случайно или не тъкмо преди пътуването до Родопите Алекс смени цвета на косата си – от рус той стана мрачно червен. Актрисата даде половинчато пояснение за аргументите за смяната, обяснявайки ги с потребността си от нещо друго. Но най-вероятно става въпрос за нова роля, поради която се е наложило да се пребоядиса.

Продуцентът Евтим Милошев публично заяви преди време, че във втория сезон на „ Дяволското гърло ” още веднъж ще играят Владо Карамазов и Теодора Духовникова, само че сюжетната линия ще е изцяло друга от досегашната и най-вероятно останалите артисти в продукцията също ще бъдат заменени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР