Нов консервативно-патриотичен кръг създават Станислав Недков – Стъки, издателите Недялко

...
Нов консервативно-патриотичен кръг създават Станислав Недков – Стъки, издателите Недялко
Коментари Харесай

Разтревожени за демокрацията правят нов консервативно-патриотичен кръг

Нов консервативно-патриотичен кръг основават Станислав Недков – Стъки, издателите Недялко Недялков и Юлий Москов, режисьорът и фотограф Виктор Димчев, Боян Чуков и други
На полемика,  извършена в базата на националния тим по футбол в Бояна, те са се обединили към тезата, че " демокрацията е в заплаха, страната е в плен на подмяната, накърнено е достолепието на българската нация, опростачването и чалгаризацията преобладават в политическата просвета ".
 Волен Сидеров: Моите сътрудници девалвираха понятието национализъм Волен Сидеров: Моите сътрудници девалвираха понятието национализъм
" Непрекъснато се разисква кой ще влезе и кой не в Народното събрание, какъв брой партии. Извинявайте, но това да не е хазарт? " Това разяснява в " Ден...
Инициаторите на новата групировка считат, че " в обстановката на институционален безпорядък, нападателна хибридна война, натрапване на непознати ценностни модели и изопачен “глобализъм ” повече отвсякога е нужно да звучи трезвият и умен глас на интелигентните хора ".
Сред създателите са още шефката на Съюза на репресираните от комунизма Лиляна Друмева, юрист доцент Цвета Маркова, публицистите Светослав Костов, Стефан Ташев и Владимир Зарков, ръководителят на национално придвижване “Хан Кубрат ” Веселин Костов и  конституционалистът доктор Борислав Цеков.
В известие до медиите се споделя, че основателите на новия кръг " са подготвени на решителни стъпки за запазване на нормалността, реда и закона, разделянето на управляващите, обществения мир, изконнобългарския и християнски морал, като се съгласиха да учредят консервативно-патриотично придвижване, което да притегли необятен кръг единомишленици измежду родната общност ".
" Конкретните планове на новата гражданска самодейност ще бъдат оповестени в най-скоро време ", се споделя още в известието.
 Писателят Калин Илиев: Този народ е доста съществено опростачен (ВИДЕО) Писателят Калин Илиев: Този народ е доста съществено опростачен (ВИДЕО)
Народът ни е доста съществено опростачен за последните 15 години ръководство на тази хунта. Това съобщи в предаването " Студио Actualno " пи...
 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР