Нов клип с агресия в училище се появи в социалните

...
Нов клип с агресия в училище се появи в социалните
Коментари Харесай

Случай на агресия в училище в Ловеч

Нов клип с експанзия в учебно заведение се появи в обществените мрежи. Скандалните фрагменти са от Ловеч. На видеото се вижда по какъв начин възпитател се пробва да прекрати пердах сред две девойки, като нанася удари на едно от децата. Случаят е от петък предходната седмица и станал в главно учебно заведение „ Св. Св. Кирил и Методий ", само че видеото е публикувано в обществените мрежи през вчерашния ден.

Ловеч

Скандалът в ловешкото учебно заведение избухнал сред две седмокласнички по време на занималня. На клипа се вижда по какъв начин възпитателят Георги Димитров се пробва сякаш да разтърве девойките, само че нанася удари в главата на едно от тях.
Барбара, 7 клас: Аз и едно момиче се биехме, тя ме хвана за косата и аз нямаше по какъв начин да се защитя и я хванах за косата, тя не ме пускаше, и аз не я пусках и господинът пристигна, единствено мен удряше по главата, тя се отърва и той продължи да ме удря. И в коридора припаднах.
Барбара е със специфични просветителни потребности. Според педагози тя е нападателна и не за първи път влиза в спорове. За съответния случай обаче, учебното управление не е известено незабавно. Директорът схваща за случилото се една през вчерашния ден.
Валя Тодорова, шеф: В никакъв случай не търпя такова държание. Той ще си понесе заслуженото. Няма недоволства, дори през вчерашния ден на майката на Барбара ѝ споделих, че може да си пусне тъжба против него. Но не е имало различен път недоволства от него.
Веднага след разпространяването на клипа възпитателят е арестуван за 24 часа.
Севда Димитрова, майка на Барбара: Този човек да си поеме виновността, тъй като има щета на детето ми в главата, сигурно.
Зад дейностите на Георги Димитров обаче, застават родителите на другото момиче.
Лилия Стоянова, майка на Франческа: Не имам вяра, че е желал да бие дете, този огромен мъж да бие дете, просто е търсил метод да помогне на щерка ми. Точно за това ние с него.
В работата по случая са се присъединили инспектори от детска педагогическа стая, от полицията и Регионалното ръководство по образованието.
Еленко Начев, шеф на РУО-Ловеч: В момента инспектори от Движение за права и свободи организират диалози с децата с оглед изясняване на всичките събития. И вследствие на инспекцията ние ще предприемем съответни ограничения, както административни, по този начин и наказателни и дейности, които да не разрешат в бъдеще такива неприятни произшествия.
Предстои казусът да бъде предаден на прокуратурата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР