Нов изпълнителен-директор ще има във ФК Пирин, който вече е

...
Нов изпълнителен-директор ще има във ФК Пирин, който вече е
Коментари Харесай

Общината слага нов директор в Пирин

Нов изпълнителен-директор ще има във ФК Пирин, който към този момент е общинска благосъстоятелност. " Вероятно това ще бъде Кирил Стойков, това е моето предпочитание ", сподели през днешния ден кметът на Благоевград Илко Стоянов. Досегашният началник Велислав Елезов можел да остане на предходната си служба като пиар.

" Освен тази смяна ще има и съкращения, както и инспектиране на заплатите на администрацията. Общината няма пари, с цел да устоя футболен тим, това е бизнес, само че до момента в който се откри друго решение, то ние сме длъжни да поддържаме тима. Сега даваме по един милион на година, само че трябват най-малко още 2 милиона за прехрана ", сподели още Илко Стоянов на брифинг през днешния ден.

Предстои втора среща с бизнеса от града, които под една или друга форма имат предпочитание да дават изчезналите 100 хиляди лв. на месец сега. Кметът Стоянов разгласи, че към този момент има 15 - 20 евентуални рекламодатели. По думите му откакто диалозите завършат дефинитивно ще бъде показан обществен лист на хората, които ще се включат в издръжката на тима.

" Приоритет ни е оставането на клуба в А група, само че към момента са доста незнайните ", сподели още кметът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР