Нов иск е подаден срещу американския актьор Алек Болдуин и

...
Нов иск е подаден срещу американския актьор Алек Болдуин и
Коментари Харесай

Ново дело бе заведено срещу Алек Болдуин във връзка с фаталния инцидент по време на снимки

Нов иск е подаден против американския артист Алек Болдуин и продуцентите на кино лентата " Ръжда " (Rust), при чиито фотоси през 2021 година съдбовно бе простреляна операторката Халина Хъчинс, оповестиха Фокс нюз и Дедлайн.

Искът е импортиран от трима членове на снимачния екип, които са станали очевидци на гибелта на кинооператорката. Те упорстват за обезщетения от продуцентите, измежду които е и Болдуин.

Звукът от изстрела в дребната черква е бил пронизителен, вследствие на което ищците са получили контузии, се показва в желае. След съдбовната пукотевица те краткотрайно са изгубили слух и са потърпевши от " вибрационен потрес ". Освен това те настояват, че след случая продуцентите не са им предложили прегледи, нито медицински услуги, свързани с прочувственото и психическото им здраве. Ищците сами са потърсили помощ, с цел да се оправят с проблеми като бодърствуване, безпокойствие, меланхолия и посттравматично разстройство след случая.

Миналия месец Болдуин и дамата, отговаряла за оръжията по време на фотосите на уестърна, бяха упрекнати в ликвидиране по несъобразителност на операторката Халина Хъчинс, която умря малко откакто беше ранена по време на фотоси в ранчо в покрайнините на Санта Фе през октомври 2021 година И двамата пледираха, че са почтени по обвиняването, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР