Нов инцидент е станал в снежна Враца днес. Две коли

...
Нов инцидент е станал в снежна Враца днес. Две коли
Коментари Харесай

Зимен ад! Две коли се размазаха в снега край Враца /снимки/

Нов случай е станал в снежна Враца през днешния ден. Две коли са се сблъскали на пътя към Оряхово, видя първо BulNews.bg.
Инцидентът е станал преди минути малко преди „ Вичов хан “. Сблъскали се лек автомобил „ Фолксваген Пасат “ и „ БМВ “. Баварецът бил каран от гражданин на село Чирен, който пътувал в посока към Оряхово. Шофьорът изгубил надзор над ръководството и возилото се поднесло на хлъзгавия път. То се завъртяло, навлязло в лентата за насрещно придвижване, където блъснало другата кола, която се движела към Враца.
Във „ Фолксваген “-а пътували хора от Бяла Слатина, като зад кормилото било младо момче. В „ БМВ “-то пък се возели и майка с към 14-годишно момче. Всички те са се разминали, невредими, отървали се единствено с уплахата при удара.
По колите обаче са нанесени съществени материални вреди. „ БМВ “-то е със смазана задна част, стъклото е счупено, багажникът е сплескан, а гърнето е паднало. Пораженията по „ Пасат “-а пък са в предната лява част.
Шосето на мястото е покрито със сняг и придвижването се реализира мъчно. Има и разпилени чаркове от двете коли. Те заемат и двете ленти в посока Враца и ще останат по този начин до идването на полиция и пътна помощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР