Нов информационен теч разкрива плановете на Xiaomi – изглежда, че

...
Нов информационен теч разкрива плановете на Xiaomi – изглежда, че
Коментари Харесай

Xiaomi подготвя смартфоните Redmi 5 Plus и Redmi Note 5

Нов информативен теч разкрива проектите на Xiaomi – наподобява, че китайският колос има намерение в най-скоро време да пусне смарт телефоните Redmi 5 Plus и Redmi Note 5. Тийзърът за последното към този момент се появи в китайската обществена мрежа Weibo, макар че на картинката не се виждат смарт телефони. Това е по-скоро наедрял проект на опаковката или някакъв афиш.

Каквото и да е, остава единствено да чакаме, защото данните за спецификациите на Redmi 5 Plus/ Redmi Note 5 към момента не са оповестени. Предполага се, че той ще получи 5-инчов екран (версията Note – 5,5 инча). Също по този начин, слуховете допускат съществуването на 3 GB RAM + 32 GB непрекъсната памет и 4 GB RAM + 64 GB и надлежно еднокристалната скица MediaTek Helio P25 (може да се употребява и аналог на Qualcomm). Камерите се чака да бъдат 16- и 5-мегапикселови (възможно е в една от версиите тя да е и 12 MP), а батерията – 4000 мА*ч.

Също по този начин се допуска съществуването на скенер за пръстови отпечатъци, Android OS 7.1 Nougat с обвивката MIUI 9 и врата USB-C.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР