Нов има в живота си певицата Жана Бергендорф. Изпълнителката заби

...
Нов има в живота си певицата Жана Бергендорф. Изпълнителката заби
Коментари Харесай

Жана Бергендорф заби бижутер

Нов има в живота си певицата Жана Бергендорф. Изпълнителката заби бижутер от Велико Търново, само че грижливо го крие. Влюбената двойка се среща около общи познати и искрата пламва с цялостна мощ. Певицата обаче е дискретна и не разкрива в обществените мрежи, че е обвързана, написа „ България днес”. Единствено няколко оповестени фотоси на двойката, разкриват връзката им.

Двамата напълно не се крият, само че и не държат да са в светлините на прожекторите. Емануил е от Велико Търново, като по специалност е бижутер. В обществените мрежи мъчно могат да се видят негови фотоси, само че пък има обилие от комплицирани златни бижута, които той създава на ръка. Повечето извънредно красиви.

Въпреки че двойката не крие връзката си пред другари и родственици, в обществените мрежи и пред обществото са извънредно дискретни. Единствено фотосите от един ваучър са индикатор за връзките сред двамата. Иначе Жана резервира прелестни връзки и с бащата на детето си–датчанина Стефан. „ Той е постоянна опора, безрезервен мъж и мечтаният татко. От дребното, които не ме изоставиха и предадоха”, споделя още изпълнителката. Тя му желае цялото благополучие на света, като не пропуща да му благодари и за поддръжката, която й оказва.

Други са връзките с екс гаджето й Лео, който даже заведе дело за домашно принуждение против нея. Заради него певицата дълго време не вярваше в любовта, огорчена от измяната му. Въпреки тъмното минало, през днешния ден изпълнителката е щастлива. И по всичко наподобява, че новият мъж й е върнал освен вярата, само че и усмивката!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР