Нов и по-широк тротоар вече е изграден на ул. „Света

...
Нов и по-широк тротоар вече е изграден на ул. „Света
Коментари Харесай

Чисто нов тротоар за фамилията на Цар Киро

Нов и по-широк тротоар към този момент е построен на ул. „ Света гора” до лъскавата постройка, известна като хотела на Цар Киро. Плочките са в светлосиви нюанси и са като тепсия, за разлика от предходната изкорубена настилка, оповестява „ Марица “.

Фамилията на ромския необут употребява единствено един от етажите, а останалата част от постройката до Понеделник пазара, планувана в началото за хотел, си стои към този момент празна.

На ул. „ Света гора” към този момент е изработен пробив към ул. „ Иван Перпелиев” и ще бъде отворена за коли, откакто завърши ремонтът. В пресечката сега се работи, както и в цялата зона към ДКЦ - I и Понеделник пазара.

Най-малко две дузини дървета бяха отрязани през вчерашния ден до археологическите разкопки на ул. „ Патриарх Евтимий”, която се явява продължение на „ Света гора” към Тунела-юг. Саморасляци са и пречат на придвижването, обясниха от „ Градини и паркове”.

Дърветата бяха нарязани и откарани с камиони в склада на предприятието. Доскоро тясното пространство до оградата, с която е обезопасен дълбокият ров на разкопките, служеше за безвъзмезден паркинг, потопен в прахуляк и тиня.

Сега на това място, както и в цялата зона към поликлиниката ще има нови тротоари.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР