Нов хотелски мегакомплекс ще отвори врати в Свети Влас през

...
Нов хотелски мегакомплекс ще отвори врати в Свети Влас през
Коментари Харесай

Правят нов хотелски мегакомплекс за 50 милиона лева в Свети Влас

Нов хотелски мегакомплекс ще отвори порти в Свети Влас през 2019 година. Той ще бъде под марката на веригата RIU, която е благосъстоятелност на един от огромните европейски куроператори TUI.

По думите на изпълнителния шеф на дружеството-инвеститор " Тера тур сървиз " Лъчезар Тодоров вложението в комплекса се чака да бъде в размер сред 45 и 50 милиона лв..

Пред " Капитал " той разяснява, че обектът ще се споделя RIU Palace Sunnny Beach и ще бъде петзвезден. Хотелът ще се издига на 13 етажа и ще има 350 стаи.

Комплексът ще бъде издигнат в местността Скеля, като застроената повърхност ще бъде 30 000 кв. метра. Очаква се да бъдат построени няколко обособени здания, а на открито да има три басейна с места за общо 580 души.

Инвеститорът " Тера тур сървиз " е сдружение на генералния шеф на " Лукойл България " Валентин Златев, като то ръководи всички хотели, благосъстоятелност на предприемача.

Сред обектите на компанията са RIU Helios Bay в Обзор, още един под марката RIU там, както и един RIU Helios в Слънчев бряг. Между Свети Влас и Слънчев бряг има още един RIU Helios Paradise, който работи от 2015 година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР