Нов граничен контролно-пропускателен пункт беше открит в Добричка област на

...
Нов граничен контролно-пропускателен пункт беше открит в Добричка област на
Коментари Харесай

Откриха нов ГКПП на Крушари

Нов граничен контролно-пропускателен пункт беше открит в Добричка област на границата с Румъния. Той свързва Крушари от българска страна и Добромир от румънска. Откриването му е в осъществяване на подписаното през 2012 година междуправителствено съглашение за два нови гранични пункта в точките Кайнарджа-Липница и Крушари-Добромир.
По силата на признатите и подписани документи шосейният граничен преход е построен на румънска територия, като са планувани уреди за гранични инспекции както от румънските, по този начин и от българските гранични полицейски органи.

Работното време на новия пункт ще е от 8.00 часа до 20.00 часа и ще е наличен за моторни транспортни средства до три тона и половина.

Крушари се намира на 32 км от регионалния център Добрич, на 85 км от Варна, на 70 км от Балчик и от Силистра. На север граничи с Република Румъния. Общината е дребна, едва обитаема, отдалечена от огромните пазарни центрове и остава настрана от съществени транспортни коридори. Предстоящото стартиране на гранично-пропускателен пункт при село Северняк е фактор, който се чака да повлияе върху затвореността, да усъвършенства транспортния достъп и да сътвори шансове за развиване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР