Нов голям скандал разтресе естрадата, а главни действащи лица в

...
Нов голям скандал разтресе естрадата, а главни действащи лица в
Коментари Харесай

Лили и Кичка скарани заради мъж

Нов огромен скандал разтресе естрадата, а основни настоящи лица в него са Кичка Бодурова и Лили Иванова. Скандалджийката от Бургас захапа примата на родната сцена в своя фейсбук обява, а на пръв взор безобидният спор прерасна бързо в мощна война.
Бодурова си разреши да изрази мнението си във връзка дарението на Лили към футболния клуб „ Левски “ на стойност хиляда лв. за погасяване на задълженията им към Национална агенция за приходите. Припомняме, че преди десетина дни Вечната Амбър разгласява вносната записка от банковия превод към отбора.
„ Уауу, в действителност „ неповторимо “… чак неловко да ти стане “, написа Кичка във връзка новината за помощта на Лили, намеквайки, че е прекомерно нищожна на фона на положението за милиони на Иванова.

Намекът ѝ, че е стисната, разпали пристрастеностите в обществената мрежа. Бодурова бе нападната от агитка върли почитатели на примата, които я затрупаха с обиди. За да се отбрани, няколко часа след изблика си Бодурова изтри обявата. С това обаче разногласието не се завърши.
„ Мисля, че не е неповторимо да направиш такова подаяние. И най-грозното, което е – да дадеш за издание вносната си записка. Друг не разполага с нея. Рангът на Лили Иванова не би трябвало да разреши това. За мен публикуването на вносна записка е доста унизително.

Като че ли хората няма да ти имат вяра и доказваш. А що се отнася до мен – това, което съм правила, знам единствено аз и този, който е имал потребност “, разяснява след няколко дни емигриралата в Лас Вегас певица.
Оказва се обаче, че враждата сред двете естрадни величия в действителност не е от през днешния ден или през вчерашния ден. Дамите не мелят брашно от години, тъй като Лили се обидила на Кичка, че тя откраднала от нея огромната ѝ обич Личо Стоунса.

Още през 2016 година Бодурова предложения китариста от Пловдив да взе участие в нейните концерти и двамата демонстрираха другарство пред медиите. Лили, която до оня миг поддържала от малко малко цивилизовани връзки с колежката си, се разсърдила, че е взела под крилото си някогашния ѝ ухажор. За никого не е загадка, че в по-младите си години Иванова претърпява плевел любовен разказ с Личо Стоунса. В него тя се влюбва след развода си със брачен партньор №3 Янчо Таков. На финала на връзката им обаче се разделят скандално, а през годините Личо си е разрешавал нееднократно да разяснява нападателно примата. Както е известно, изпълнителката на „ Ветрове “ не понася изменничества от близки хора, а точно за такова тя приела вестта, че Кичка стартира работа със Стоунса.

Бодурова пък още не можела да не помни по какъв начин Лили ѝ погодила номер преди години и в последния миг отказала да взе участие в техен общ концерт в Щатите. Тогава брачният партньор на Кичка ѝ предложил да спонсорира огромното мероприятие, което трябвало да се състои в „ Кодак тиътър “ в Лос Анджелис, където преди години се организираше церемонията на „ Оскарите “. След дълги месеци договаряния обаче Лили се отметнала и задължението пропаднал с гръм и тропот.

И двете с Бодурова в естрадните среди са известни с твърдия си манталитет и имат доста врагове измежду сътрудниците. Докато Лили в последно време гледа да страни от директни борби, Кичка през няколко месеца се забърква в спорове. Миналото лято двамата с Панайот Панайотов си избодоха очите поради отхвърли му да взе участие в неин концерт заради „ мижав интерес “. Преди време бургазлийката си разменяше грозни реплики и с дует „ Ритон “, както и с Георги Христов.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР