Нов футболист ще се присъедини към подготовката на Локомотив (Пловдив)

...
Нов футболист ще се присъедини към подготовката на Локомотив (Пловдив)
Коментари Харесай

Локо взима защитник от ПСЖ

Нов футболист ще се причисли към подготовката на Локомотив (Пловдив) през днешния ден. Става въпрос за родения на 6 септември 1997 година французин Муса Сумаре. Той е израснал в Париж, само че родителите му са от Мали. Според един от най-популярните спортни интернет портали transfermarkt.com Сумаре е почнал тренировки с втория тим на Пари Сен Жермен при започване на месеца. Възможността обаче да укрепи носителя на Купата на България и да се наложи в елитна футболна дивизия го е поблазнила и дружно с сътрудниците си той е провел пътуването си до София, с цел да може да мине проби в състава на Бруно Акрапович.

Сумаре е почнал кариерата си в Ред Стар Париж, само че първите му изяви при мъжете са в италианския Нурезе, след което минава през Виртус Бергамо и швейцарския Киасо преди да се върне във Франция и да остане един сезон в Шатору (Лига 2). Последният му клуб е Бобини, който напуща поради рецесията с COVID-19.

Сумаре може да играе на три позиции, като най-добре се усеща в зоната на десния бранител. Използван е и като десен външен и ляв външен халф. Впечатлява със сериозната си физика и атлетизъм.

В същото време стана ясно, че Акрапович е отхвърлил от състава си французина Мохамед Брахими, който сега кара проби в Царско село. Спортно-техническото управление продължава да търси вътрешен халф и нападател.

" Меридиан Мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР