Нов футболист се присъедини към редиците на лидера в Североизточната

...
Нов футболист се присъедини към редиците на лидера в Североизточната
Коментари Харесай

Искан от Оборище и Ботев избра Добруджа, кадър на Литекс пред завръщане на Дружба

Нов футболист се причисли към редиците на водача в Североизточната Трета лига Добруджа, заяви пред “dobrudjabg.com” старши треньорът Диян Божилов. Това е 20-годишният флангови нападател Валентин Сливов. Младежът е роден през 1997 година в Сопот и е минал през школата на Славия. През предходната година Сливов е защитавал цветовете на Левски (Карлово) и Розова котловина (Казанлък).

С положителните си изяви крилото провокира интереса на няколко професионални отбора, измежду които Оборище (Панагюрище) и Ботев (Враца), само че в последна сметка е предпочел да продължи кариерата си в Добрич. Сливов става четвъртото ново попълнение през зимата след вратаря Иван Иванов, бранителя Марио Благоев и юношата на “жълто-зелените” Денис Кадир, който се завръща от Септември (Тервел).

Най-резултатният футболист на Добруджа в “А” група заяви още, че съществува възможност Кристиян Петков да се завърне на “Дружба”. Припомняме, че Кико реши още веднъж да постави фланелката на Литекс, само че не е останал изключително впечатлен от изискванията край Покрития мост и в този момент изследва опцията да заиграе назад в родния си град.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР