Нов формат. Обогатяване на тематичния обхват. И с каузата –

...
Нов формат. Обогатяване на тематичния обхват. И с каузата –
Коментари Харесай

Новото бъдеще за хорека сектора

Нов формат. Обогатяване на тематичния обсег. И с идеята – основаване на оптимално положителни условия за развиване на хорека бранша. Всичко това е единствено част от новото лице на ревю СИХРЕ . Българският интернационален конгрес, годишно сплотяващ сектора, ще се организира за първи път независимо. Това ще се случи от 28 до 31 януари 2020 година в Интер Експо Център.

Кампанията към този момент е в ход. „ Промяната в концепцията на ревюто цели да сложи акцента напълно върху хорека бранша и да разшири спектъра на показаните компании, разясняват уредниците.
Какво постанова измененията?
Последните издания на СИХРЕ затвърдиха наклонността за позитивния растеж и развиването на хорека бранша. Динамичността, с която браншът се характеризира, и възходящият брой услуги, построяването на нови пазарни ниши, както и светкавичното внедряване на технологии от последно потомство постановат основаването на една доста по-мащабна бизнес платформа от до момента съществуващата. Освен това последното издание през 2018 година, записва над 30% растеж на участващите компании.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР