Нов етюд от моя живот, който ме накара да се

...
Нов етюд от моя живот, който ме накара да се
Коментари Харесай

Първите думи на Стефан Данаилов след операцията: Благодарен съм за любовта ви

" Нов очерк от моя живот, който ме накара да се замисля какъв брой е значимо придвижването ". Така Стефан Данаилов дефинира пред bTV рухването, при която счупи става и се наложи да бъде опериран.
" Най-страшното беше болката. На 100 години ще стана, такава болежка не съм изживявал. Само си задавах въпроса: " Що бе, какво направих отново? ". Толкова жалко се случи всичко ", сподели артистът.
Нелепият случай се случва в дома на му в Приморско - спъва се в масичка, в опит да я заобиколи.
" Хора, пазете се, тъй като е доста ненадейно! 12 ч. вечерта, потеглям да си лягам, умерено, доста прекрасен ден беше, прелестен и внезапно нещо става, дам-дум и нов очерк от моя живот. Това е! ", показа Данаилов.
Самата интервенция му се сторила като шоу, на което участвал от първия ред.
" И в един миг се чува " Начало! ", но като " Старт! " и като се затичаха някакви хора, като дяволи бам-бум - това е някаква нова система на опериране. Днес бях поканен от доктора да видя къде в действителност е осъществено действието, аз си го представях като Магурата, като пещера ", показа артистът.
Инцидентът го предиздвикал да се замисли, че би трябвало повече да се движи. С рехабилитацията, която е почнал, артистът е безапелационен, че няма да пропусне нито едно от плануваните представления на пиесата " Актрисата ".
Въпреки болката, Стефан Данаилов не стопира да се майтапи. Благодарен е за лекарските грижи и за безкрайната обич, която получава и на сцената и зад нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР