Нов етап от войната между тв водещата Венета Райкова и

...
Нов етап от войната между тв водещата Венета Райкова и
Коментари Харесай

Продължава Войната Между Венета Райкова И Наталия Гуркова

Нов стадий от войната сред тв водещата Венета Райкова и Наталия Гуркова се развихри предходната вечер. Бившата манекенка даде изявление за предаването „ Папараци ”, чието лице е точно Райкова, само че русокоската не задаваше въпросите към младата вдовица.

Парадоксално, изявлението изобщо нямаше водещ, което е оригиналност в международната медийна процедура. Гуркова говореше в нищото за бъдещите си креативен проекти, също като водеща на интернет предаването „ Те са ”, написа „ Уикенд “.

Въпросите към Наталия задаваше глас зад кадър, а тя почтително им отговаряше. Камерите по този начин и не демонстрираха създателя на изявлението. Венета Райкова наложително води по-важните изявленията с гостите в предаването „ Папараци ”, само че очевидно този път Наталия Гуркова изрично е отказала да се види очи в очи с нея, подозират в медийните среди.

Двете видни дами имат остаряла омраза, която датира от времето, когато Райкова водеше несъществуващото към този момент предаване „ Горещо ” по Нова телевизия, спомнят си всемирски хроникьори. Скандалът избухна през 2004 година, когато Гуркова разгласи, че ще съди Венета Райкова за нанесени морални вреди от тогавашното й предаване „ Горещо“.

Бившата „ Мис България“ била гневна поради излъчения репортаж от село Ябланица, което Райкова показа като родното село на Наталия. В изявление пред камерата жена на годините на хубавицата сензационно описа по какъв начин са учили с Гуркова до VII клас, а след уроците ходели дружно „ да пластят сено“. Камерата сподели и по какъв начин в хоремага виси афиш на Наталия Гуркова с даден от нея подпис на съселяните си. Хубавицата обаче твърди, че е родена в София и там е приключила приблизително обучение, а показаната „ родна къща“ е на умрелите й баба и дядо. Тя не отхвърля, че е ходила там през ваканциите, само че се кълне, че не е учила в никакъв случай в селското учебно заведение.

Според нея Райкова е била подкокоросана да направи този материал от Жени Калканджиева, с която към този миг водят борба кой е най-видна красавица и миска на републиката. Въпреки заканите обаче, до правосъдно дело против Венета по този начин и не се стигна. Явно Гуркова не може да елементарни обидата от предаването, макар че от излъчването му са минали цели 15 години. Нейно категорично изискване, с цел да даде изявление, е било да бъде записана от кореспондент, само че не и от Венета Райкова. Екипът се е съобразил с условието й, с цел да си подсигурява висок рейтинг.

Същевременно миската отпътува за Истанбул, където продължава да записва изявленията за предаването си „ Те са! ”. Тя се дегизира като мома от картитните на Владимир Диитров-Майстора за диалога си с Елена Кутева, щерка на създателя на славния отбор Филип Кутев.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР