Нов екшън е имало преди минути по улиците на Враца

...
Нов екшън е имало преди минути по улиците на Враца
Коментари Харесай

Среднощен екшън! Две патрулки пак гониха Симона Чакалска по улиците на Враца /снимки/

Нов екшън е имало преди минути по улиците на Враца и още веднъж воин е Симона Чакалска, видя кореспондент на организация BulNews.bg. Патрул на КАТ забелязал бойната кокона да кара „ Ауди “ А4 кабрио с британски номера и подал сигнал да спре.
Симона Чакалска обаче решила още веднъж да бяга и затова от КАТ поискали подпомагане от районното ръководство. Докато бягала, тя минавала напряко през бордюрите и затова гумите на „ Ауди “-то са спукани. Така немският автомобил бил заклещен от две патрулки в улицата зад блока на магазин „ Ферит “. Зад кормилото била русокоската, която возела в колата и щерка си. Проверката с дрегер открила, че тя не е използвала алкохол или други упойващи субстанции.
Точно преди седмица – на 2 май, още веднъж имаше гонене по улиците на Враца и още веднъж тогава бягаше Симона Чакалска. И тогава беше със същия автомобил, и тогава беше с щерка си.
Очаква се бойната врачанка да има съществени проблеми със закона, защото се натрупаха много нарушавания с нейно присъединяване. Първо беше хваната да кара след използването на алкохол и бе отнета книжката й. След това я хванаха да ръководи автомобил с регистрационните номера на друга кола, преследваха я при започване на месеца и в този момент още веднъж гонитба с ченгетата. За всяко едно от тези нарушавания има формирани досъдебни производства.
Повече информация за среднощния случай със Симона Чакалска се чака да има в днешния бюлетин на полицията във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР