Нов екип от американски морски пехотинци е изпратен в Хаити,

...
Нов екип от американски морски пехотинци е изпратен в Хаити,
Коментари Харесай

Нов екип от морски пехотинци е изпратен за укрепване на сигурността в посолството на САЩ в Хаити

Нов екип от американски морски пехотинци е изпратен в Хаити, с цел да помогне за отбраната на американското посолство, споделиха американските военни в сряда, ден откакто министър председателят на страната разгласи оставката си след месеци на възходящи вълнения и гангстерско принуждение.

Южното командване на Съединени американски щати сподели в изказване, че екипът за сигурност на флота против тероризма, прочут като FAST беше изпратен в посолството в столицата на страната Порт-о-Пренс, което беше в центъра на хаоса и гражданските вълнения.

Морските пехотинци са в обсадената карибска нация, с цел да „ поддържат мощни качества за сигурност в посолството на Съединени американски щати в Порт-о-Пренс, Хаити и да дават помощ на място за нашите сегашни морски пехотинци, общ и рутинна процедура в международен мащаб “, се споделя в изказването.

В изказването се прибавя, че посолството остава отворено, макар че не престават единствено лимитирани интервенции, в това число „ поддръжка на ръководените от Хаити старания за оси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР