Нов драматичен сериал се задава на хоризонта, в чиято главна

...
Нов драматичен сериал се задава на хоризонта, в чиято главна
Коментари Харесай

Блатечки се връща с нов сериал

Нов трагичен сериал се задава на хоризонта, в чиято основна роля влиза неподражаемия Христо Мутафчиев, както „ Монитор “ първи писа. Със старта на фотосите, които ще текат от март до май главно в София, започнаха да се появяват и нови известни имена към прослойка.

С роля в поредицата, чието работно заглавие е „ Ягодова луна “, ще се разпише Асен Блатечки. Лошото момче на българското кино отдавна се беше отдръпнал от дребния екран и се беше отдал на новото си амплоа на режисьор, както и на първата си обич – театъра.

Той ще застане един до друг със звездата на Народния и повсеместен любим Деян Донков. Зрителите няма да имат задоволително време да не помнят мощния облик на Кико, в който Александър Сано влезе за мини-сериала „ Денят на бащата “ по Българска национална телевизия, и ще го видят в напълно друга светлина, в новия план на Нова телевизия.

Преди време Христо Мутафчиев надигна завесата за новия си воин като го разказа като „ няма да е най-хубавият човек, който познаваме “. За сюжета пък описа, че ще е род, сходен на „ Откраднат живот “ – сантиментална сага или драма, само че основните настоящи лица няма да са лекари, а от напълно друго съсловие. Оказва се, че историята ще се върти към пожарникари – концепция, много сполучливо експлоатирана в Америка.

Единственото известно дамско наличие все още е Йоана Буковска, която се разписа с съществена роля в първите сезони на „ Откраднат живот “ и с малко, само че запаметяващо се появяване в „ Денят на бащата “.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР