Нов документалин филм за Деми Ловато разкри ужасяващи подробности около

...
Нов документалин филм за Деми Ловато разкри ужасяващи подробности около
Коментари Харесай

Деми Ловато шокира с изповед, получила три инсулта и инфаркт, имала и увреждане

Нов документалин филм за Деми Ловато разкри ужасяващи детайлности към сложния интервал за певицата. Самата Деми Ловато разкри за първи път, че е получила три инсулта и инфаркт, и е останала с мозъчно увреждане, а повода е една - свръхдоза. Сред последствията от свръхдозата е и замъгляване на зрението, поради което Деми Ловато мъчно чете и не може да кара. Трябва да се означи, че в предишното певицата е страдала от хранително разстройство. Тя е почнала да взима кокаин, когато е била на 17 години. За първи път е влезнала в рехабилитационна клиника на 18 години. Тогава ѝ слагат и друга неприятна диагноза - биполярно разстройство.

Виж още:

28-годишната звезда споделя в новия документален филм, че след прекараните три инсулта и инфаркт, лекарите споделили, че ѝ остават не повече от  " 5-10 минути живот ", споделя ощеЛовато в фрагмент от кино лентата " Да танцуваш с дявола ", който ще показан в YouTube на 23 март.

Деми Ловато не за първи път приказва искрено за пристрастяването си към опиати и алкохол. Звездата прави това, тъй като желае повече хора да са наясно с всички проблеми, които следват при приложимост на разнообразни опиати и алкохол. Тя се надява с тои филм да се заприказва повече за зависимостите, които торзмозят днешния свят.

Във кино лентата, който е от четири елементи, Деми споделя доста неща за нея, които хората не подозират, а свръхдозата е единствено част от напрежението, което е довело до нея. Натискът от страна на музикалната промишленост също е измежду аргументите, довели младата певица до въпросните проблеми.

Виж още:

Припоняме, че през 2018 година Деми бе открита в безсъзнание в дома си в Холивуд, като стана ясно по-късно, че е приела свръхдоза опиоиди и фентанил. За благополучие Деми Ловато съумя да се измъкне от този сложен и мрачен интервал, като се завърна на сцената през януари 2020 година на церемонията за премиите " Грами ". Борбата за здраве и живот не престават, само че тя е уверена, че ще се оправи, а и наподобява се намира в доста по-добро положение. Днес Деми е също говорителка на апликация за психологично здраве.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/ddlovato/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР