Нов докуменален филм за културното влияние на групата Depeche Mode

...
Нов докуменален филм за културното влияние на групата Depeche Mode
Коментари Харесай

Depeche Mode представят документален филм само в една нощ

Нов докуменален филм за културното въздействие на групата Depeche Mode ще бъде прожектиран в 2400 кина в 70 страни в целия свят, само че единствено за една-единствена вечер - на 21 ноември.

Заглавието на плана, който групата разгласи от профила си в " Туитър ", е SPIRITS of the Forest. Той е пълнометражен документален и концертен филм, сниман от един от дългогодишните сътрудници на групата, холандският фотограф и режисьор Антон Корбин.

DM are excited to announce SPIRITS in the Forest, a new Depeche Mode film directed by Anton Corbijn, coming to cinemas worldwide on November 21.

Visit https://t.co/MEw6UbHcMw for more details and to sign up for updates. Tickets on sale Thursday 26 September.#SPIRITSintheForestpic.twitter.com/VGin7pRT0l
— Depeche Mode (@depechemode) September 19, 2019

Филмът наблюдава " надълбоко прочувствени истории на шестима специфични почитатели на Depeche Mode " и съдържа фрагменти, снимани в родните градове на тези фенове по целия свят. Освен това събира на едно място и елементи от някои от най-силните театрални осъществявания на групата от финала на турнето им от 2017 и 2018 година Global Spirit в Берлин.

Фронтменът Дейв Гахан споделя, представен от уеб страницата NME, че е извънредно горделив от този филм и историята, която той споделя. " Изумително е да видиш напълно действителните способи, по които тази музика е повлияла на живота на почитателите. "

Кийбордистът, китарист и също главен вокал на групата Мартин Гор добавя, че в " днешния свят на безредици и разделяне музиката в действителност може да е мощ за положително, която да сплотява хората ".

Билети за прожекциите на кино лентата ще бъдат пуснати в продажба от 26 септември на уеб страницата spiritsintheforest.com. Там феновете на групата ще могат да се осведомят за настояща информация към плана.

Четиринадесетият студиен албум на Depeche Mode със заглавие Spirit бе публикуван през 2017 година Тогава пред изданието " Ролинг стоун " Гахан разяснява, че не би го нарекъл политически албум, " тъй като не чувам музика по политически метод, само че несъмнено е за човечеството и мястото ни в него ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР