Нов директор оглави районното полицейско управление в Стамболийски. Това е

...
Нов директор оглави районното полицейско управление в Стамболийски. Това е
Коментари Харесай

Смениха началника на полицията в Стамболийски

Нов шеф оглави районното полицейско ръководство в Стамболийски. Това е основен контрольор Венелин Костов, който досега ръководеше Трето РПУ в Пловдив.

Костов е бил назначен през днешния ден отпред на полицията в Стамболийски със заповед на министъра на вътрешните работи.

Пред състава на районното ръководство Венелин Костов е бил показан от шефа на ОД на МВР-Пловдив старши комисар Георги Чергов, който е оповестил, че се чака да се увеличи успеваемостта на работата на полицията в Стамболийски. Както и да се откри верен метод, с цел да се превъзмогне породилото се отношение към районното ръководство в разултат на обстановката в село Цалапица. Напрежението и митингите в селото избухнаха след убийството на 24-годишния Димитър Малинов в края на юли. Тогава хората упрекнаха полицията в Стамболийски и досегашният шеф Ангел Керпиев, че са позволили обвиненият за убийството да напусне страната.

През август министърът на вътрешните работи изиска оставката на основен контрольор Ангел Керпиев, само че той отхвърли да я даде и беше краткотрайно отхвърлен от служба. Срещу Керпиев е формирано дисциплинарно произвеждане.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР