Нов дълъг уикенд се задава в началото на месец март.

...
Нов дълъг уикенд се задава в началото на месец март.
Коментари Харесай

Идея за почивка на 8-ми март: Парк и СПА хотел Марково

Нов дълъг уикенд се задава при започване на месец март. Повечето хора още от в този момент стартират да вършат проекти къде и с кого да прекарат серията от почивни дни към националния празник 3 март. Тази година той се пада в неделя, а почивни са събота, 2 март и понеделник, 4 март.

Една от концепциите дават от Парк и СПА хотел Марково, които са подготвили богата празнична стратегия и промоционални пакети. 

Освен разнородни спа процедури и детски ъгъл за най-малките гости, гостите на хотела ще имат опция да честват най-българския празник с един от обичаните родни артисти - Виктор Калев. Това ще се случи в ресторанта с панорамна панорама към тепетата на Пловдив. В програмата на връх 3 март присъединяване ще вземат и групировка „ Етноритъм ”, които ще изпълнят български национални танци.



 



Вечерта ще бъде допълнена и от лотария с награди и доста изненади!

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ пакети може да видите ТУК.

Неустоима е и ПРАЗНИЧНАТА ОФЕРТА на Парк и СПА хотел Марково за Международния ден на дамата – 8 март!  



Всички, избрали да отбележат празничната вечер в първокласния комплекс, ще бъдат посрещнати с Welcome drink в ресторант Belle Vue, а за положителното въодушевление ще се погрижи един от най-талантливите български изпълнители Миро.

Той ще сервира едно незабравимо LIVE шоу за гостите на Park&SPA hotel Markovo, които ще имат опцията да чуят най-хубавото от неговата музика.

Начало ще бъде сложено тъкмо в 20:00 часа, а лотария с награди ще бъде още един от сърпрайзите на вечерта.



Менюто, което шеф-готвачът е приготвил, е също толкоз омагьосващо, колкото и осмомартенската стратегия. То включва салата фузили трикольоре, пилешко роле с пъстър ориз и за десерт торта „ Феличита “, приготвена от гальовен крем от сирене Филаделфия и рикота, шоколад Нутела и боровинки.



Повече информация за офертата може да намерите ТУК.

Друга концепция по какъв начин да изненадате своята дама, е разходка с лимузина на чаша шампанско в Пловдив – подарете й ден, в който да й покажете какъв брой е специфична за Вас! Като комплимент, през най-влюбения месец в годината, Парк и СПА Хотел Марково дава преференциални цени на своите посетители.

За същински релакс в най-хубавия градски СПА хотел на България, предлагаме да подарите на половинката си и спомагателна страст – Парк и СПА Хотел Марково дава опция да резервирате специалната ВИП стая – където уединението и романтиката са водещи в преживяването.



Луксозният комплекс, ситуиран на 2 км от Пловдив, изкушава и със своето местонахождение – там, където градът и планината се преплитат в едно!

Компания на всички празнуващи ще вършат Родопите с чистия си планински въздух и най-древния жив град в Европа, който се открива в панорамна панорама от ресторант Belle Vue, където ще се състои огромното събитие.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР