Нов бизнес навлезе в онлайн пространството. Агенция посредничи за запознанства

...
Нов бизнес навлезе в онлайн пространството. Агенция посредничи за запознанства
Коментари Харесай

Агенция урежда бракове на албанки с мъже от Балканите

Нов бизнес навлезе в онлайн пространството. Агенция посредничи за запознанства и подписване на бракове сред албанки и мъже от Балканите.
Услугата се прави посредством „ Фейсбук” групата „ Албанки за женитба”, оповестява Българска телеграфна агенция.
Рекорд на „ Гинес “: Съпрузи от Тексас са най-старата двойка в света Рекордът се дава въз основата на общата им възраст, която е 211 години
Мотивът на албанките да се оженят в друга страна е бягство от бедността, а сръбските ергени избират булки от Албания, тъй като са възпитани в традиционен дух и са педантични към домакинските отговорности, споделят от организацията, чиято централа е в Босна и Херцеговина.
Досега благодарение на организацията са подписани 82 брака, от които 46 със сърби, а останалите – с хървати, босненци и македонци.
Гърците избират цивилен брак пред религиозна гала Причината е, че църковната гала е по-скъпа
80% от клиентите от Сърбия са от дребни градове, а фактът, че нито един от подписаните с помощта на организацията бракове не е разтрогнат, демонстрира, че и клиентите, и техните съпруги са удовлетворени.
В Сърбия от тези бракове към този момент има родени 4 деца, споделят от организацията.
Предложение за брак на Фестивала на националната носия в Жеравна Събитието посетиха повече от 20 000 души
Най-често клиентите отиват в Албания и сами си избират жена, с която организацията е сключила контракт да им откри брачен партньор.
Това е по-евтиният вид и коства към 1000 евро. Има и друга опция – организацията да заведе кандидат-младоженката в дома на клиента, където тя да живее пробно 10 дни. Цената за този вид е 2000 евро.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР