Нов автобус, всъщност хотел на колела ще тръгне по първите си

...
Нов автобус, всъщност хотел на колела ще
тръгне по първите си
Коментари Харесай

Автобус на сънищата – Snoozeliner

Нов рейс, в действителност хотел на колела ще тръгне по първите си направления през есента на тази година в Обединеното кралство.

Известният английски производител на матраци – Simba показа собствен план за автобус със спални места с име Sibma. Така производителят на матраци ще се опитва в нов за себе си бизнес – пътническите превози. За задачата и показа тази наистина неповторима по комфорт концепция за спален рейс с име Snoozeliner.

Салонът на рейса е разграничен на едноместни купе-клетки в които са инсталирани специфични матраци Simba с памет. Всяко купе е отделено от прохода със преносими жалузи, а вътре в тях има индивидуално осветяване и вентилация. Предвидена е специфична златиста светлина за добър сън, налице е и ароматизатор с опция за асортимент на уханията.

На разположение на пасажерите са Wi-Fi и гнезда за зареждане USB, пасажерите употребяват безвъзмездни питиета – кафе, минерална вода и разнообразни плодови коктейли.

Първите рейсове Snoozeliner ще работят на осеми маршрута сред четири английски града. Пускането на новата транспортна услуга е планувано за есента на тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР