Нов апартамент, заемащ цял етаж в една от най-луксозните сгради

...
Нов апартамент, заемащ цял етаж в една от най-луксозните сгради
Коментари Харесай

Сдобил ли се е преференциално с нов луксозен апартамент? Говори Цветан Цветанов

Нов апартамент, заемащ цялостен етаж в една от най-луксозните здания в София, е новата облага на Цветан Цветанов. Новината заяви радио " Свободна Европа ", като се базира на документи, съгласно които квадратният метър за заместник-председателят на ГЕРБ е излязъл едвам 627 евро при начална цена от 2600 евро на кв. м. за парцел от подобен висок клас.

Скоро след издание на материала Цветан Цветанов даде пояснение в Народното събрание.

" Дал съм две жилища за едно, добавил съм и съм платил 100 хиляди с заем и спестявания и всичко това е документирано в нотариалния акт, а и всичко ще бъде упоменато в декларацията. Такива въпроси ми задаваха преди 4 години и помните, че тъкмо в паламента направих пояснения по какъв начин жилища от родителите на брачната половинка ми са прехвълени. Аз имах 1/6 унаследен дял от апартамент в " Надежда ", което ми беше трансферирано още 91-ва година. След това предходната година трансферирах безплатно на брат ми тази 1/6 ", ", сподели Цветанов на брифинг в Народното събрание.

" Апартаментът, който имам в този момент, е сменен за два жилището като квадратурата на тези два жилището и разликата от 36 квадрата е доплатена. Няма нищо, от което да се тормозя, и всичко, което съм направил, няма от какво да се тормозя ", добави Цветанов.

" Всичко е завършено е преведено по банков път, знаете че всяка банка, с цел да направи превод, би трябвало да попълни декларация за произхода. Отговарям от почитание към вас, с цел да може всеки да е осведомен и се надявам да се чуе от всички ", съобщи Цветанов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР