Нов апартамент на стойност 1,4 милиона долара ще бъде голямата

...
Нов апартамент на стойност 1,4 милиона долара ще бъде голямата
Коментари Харесай

Ваксинационна лотария в Хонконг

Нов апартамент на стойност 1,4 милиона $ ще бъде огромната премия в специфична лотария, която ще се организира в Хонконг единствено измежду жителите, изцяло имунизирани против . Целта е да се насърчат хората да се включат по-активно в държавната имунизационна стратегия, заяви South China Morning Post.
Голямата премия ще бъде обезпечена от огромна брокерска къща. Останалите 20 спечелили ще получат банкови карти на стойност 13 000 щатски $, съобщи БГНЕС. 
 Сърбия и Китай не престават съдействието си в производството на ваксини против ковид Сърбия и Китай не престават съдействието си в производството на ваксини против ковид
Министърът на външните работи на Китай Ван И сподели, че страната ще продължи дружно със Сърбия да се бори срещу ковид. Един от на...
На собствен ред администрацията на интернационалното летище в Хонконг инициира лотария от 60 хиляди безвъзмездни самолетни билета за своите чиновници и поданици на града, които ще получат две дози от имунизацията до края на септември.
Правителството на Хонконг е загрижено за ниския % на ваксинирани измежду популацията, изключително измежду младежите. В мегаполиса с население от съвсем 8 милиона души 17,6% от жителите са получили първа доза ваксина, а едвам 12,9% са си сложили по две.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР