Нов анализ на изпълнението на програма Транспорт ще прави ресорното

...
Нов анализ на изпълнението на програма Транспорт ще прави ресорното
Коментари Харесай

360 000 лв. ще струва поредният анализ на програма "Транспорт"

Нов разбор на осъществяването на стратегия " Транспорт " ще прави отрасловото министерство. Той ще коства 300 000 лева без Данък добавена стойност и ще би трябвало да направи оценка на усвоените пари по програмата от интервала 2007 - 2013 година и настоящия период 2014 - 2020 година Това демонстрира информация в регистъра на Агенцията за публични поръчки. Средствата за наемането на компанията ще дойдат от самата стратегия " Транспорт ", по която все още са усвоени 36.1% от общия й бюджет от 3.6 милиарда лева

Нуждата от правенето на следващ разбор по европрограмата идва единствено два месеца откакто ведомството на Росен Желязков разгласи друга поръчка - за 480 000 лева с Данък добавена стойност, само че за така наречен интермодален превоз, тъй че стоките да могат да се трансферират непосредствено от едно транспортно средство на друго, без да се постанова закъснение.

Целта бе да се направи разбор на трафика на пътищата, жп линиите, речните и морските гари и пристанища. Срещу сумата от близо половин милион трябваше да се изследва и какви и кои са частните и държавни логистични центрове и терминали, на които сега се обработват товарите.

 

Пожарна охрана СРЕДАТА

" Транспорт " е измежду европрограмите със приблизително осъществяване на бюджета. Тя е значима, тъй като парите от нея се употребяват както за построяването на столичното метро, по този начин и за обновяването на редица значими жп прави, уреди и други Сред последните утвърдени планове например е модернизацията на три жп гари по най-натовареното направление в страната от София за Пловдив - Подуяне, Искър и Казичене.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР