Нов актьор за първи път от години се появи в

...
Нов актьор за първи път от години се появи в
Коментари Харесай

Нов артист при Слави

Нов артист за първи път от години се появи в актьорската вечер на Слави Трифонов, видя Hotnews.bg. При това не мъж, каквито са всички актьори в шоуто по Би Ти Ви, а жена. Тя извърши ролята на базукарката Стояна дружно с Тодор Башиянов, който игра ролята на музиканта Стунджи. Новото попълнение се споделя Ирина Иванова и в действителност е балерина от „ Магаданс”.



Родена на 8 януари в София. Още щом проговаря на бебешки език, на въпроса каква ще стане, Ирина дава отговор „ барерина “. Когато е на 9 годинки, дружно с децата от класа, посещават балетен театър и сърцето й остава вечно привлечено от сцената. Като вижда бурните аплодисменти за хореографа, дребната бъдеща танцьорка се качва на сцената и си взима визитка. Силното неспокойствие, с което се прибира у дома, убеждава майка й, че нещата са съществени и по този начин Ирина стартира да се занимава с танци, а след това кандидатства и в балетното учебно заведение. Подготовката й е доста тежка, само че с помощта на упоритостта и дисциплината, присъщи за Козирога, Ирина реализира забележителни резултати и е призната с най-висока оценка от всички. Обича да споделя, че „ човек има ли упоритост и желае ли нещо в действителност доста, рано или късно го реализира “.



Ирина приключва „ Танцов спектакъл “ в Нов български университет. В продължение на година танцува в Народния спектакъл. Има неповторимата опция да танцува с Венол Кинг на сцена и да се убеди сама, че думите „ необикновен танцьор “ не са просто факсимиле, не и в този случай.
Танцът е нещото, което зарежда Ирина – кара я да се усмихва и да се усеща добре. „ Усещането, когато танцувам, е неописуемо – то просто би трябвало да се изпита “, откровена е тя. И заредена с позитивизма на танцовото изкуство, Ирина го придвижва и в действителния живот – обича хората към нея да са щастливи.
Като момиче с темперамент, тя е привлечена от мощните и смелите, от тези, които отстояват себе си. Обожава животните.
Последната жена, която работеше при Слави, бе Мая Бежанска. Тя обаче бързо напусна и до понеделник женските функции се изпълняваха от мъже. Дали Ирина Иванова ще продължи с артистичните си изяви ще разберем напълно скоро.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР