Нотингам Форест съобщи, че резултатите от тестовете за коронавирус за

...
Нотингам Форест съобщи, че резултатите от тестовете за коронавирус за
Коментари Харесай

Тестовете за коронавирус в Нотингам Форест са отрицателни

Нотингам Форест заяви, че резултатите от тестванията за ковид за негативни, откакто на проучвания бяха подложени играчите, треньорите и личният състав на клуба. Вирусът бе открит при президента на клуба Евангелос Маринакис.

" Нотингам Форест може да удостовери, че всички футболисти и членове на личния състав на клуба са минали тест, който не демонстрира, че някой от тях има ковид. Няколко часа откакто стана известно, че притежателят на нашия клуб Евангелос Маринакис мина позитивно тестване, неотложно предприехме ограничения за инспекция на здравето на всички играчи и личен състав, които са се свързали със притежателя през миналата седмица.

Нотингам Форест ще продължи да поддържа стеснен разговор с локалните и футболните управляващи за обезпечаване на нужните ограничения за сигурност ", се споделя в изказването.

Nottingham Forest players and staff have tested negative for coronavirus after Greek owner Evangelos Marinakis returned a positive result.https://t.co/vZBK7yZT9n #NFFC pic.twitter.com/rUjwrvcVvn
— BBC Sport (@BBCSport) March 11, 2020
Евангелос Маринакис, който е и президент на Олимпиакос, посети втория мач от 1/16-финалите на Лига Европа против Арсенал (2:1) в Лондон. Поради тази причина срещата от 28-ия кръг на Висшата лига-Манчестър Сити - Арсенал беше анулирана.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР