Нотингам Форест - Манчестър Юнайтед и Саутхямптън - Нюкасъл Юнайтед

...
Нотингам Форест - Манчестър Юнайтед и Саутхямптън - Нюкасъл Юнайтед
Коментари Харесай

Ясни са полуфиналните двойки в турнира за Купата на лигата на Англия

Нотингам Форест - Манчестър Юнайтед и Саутхямптън - Нюкасъл Юнайтед са двата полуфинала в шампионата за Купата на лигата на Англия, отреди изтегленият рано тази заран чоп.

Полуфиналните конфликти ще се проведат в две срещи, които ще се състоят в последната седмица на януари и първата на февруари, а огромният край на " Уембли " е очакван за 26 февруари.

В първия конфликт от полуфиналите един против различен ще се изправят два тима, които между тях са печелили трофея общо девет пъти в лицето на Нотингам Форест и Манчестър Юнайтед. Първата среща ще бъде на " Сити Граунд " на 24 или 25 януари, а реваншът на " Олд Трафорд " е седмица по-късно.

Другият финалист пък ще бъде излъчен от двойката Саутхямптън - Нюкасъл Юнайтед, като хазаин в първата среща ще бъдат " светците ", които нощес отстраниха главния любимец за трофея Манчестър Сити.

До този миг Саутхямптън има два изгубени финала в шампионата за Купата на лигата на Англия, които по подигравка на ориста са от Нотингам Форест и Манчестър Юнайтед, които още веднъж биха били техен противник при вероятно постигане за мача за трофея.

" Свраките " също имат един изгубен край от 1976 година, когато те губят с 1:2 от Манчестър Сити.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР