NOT Another Christmas Bazaar – коледният мини фест на организацията

...
NOT Another Christmas Bazaar – коледният мини фест на организацията
Коментари Харесай

Не поредният коледен базар…

NOT Another Christmas Bazaar – коледният мини фест на организацията Urbanites Sofia, се задава на 22 и 23 декември в Cosmos Coworking Camp, ул. Ангел Кънчев номер 3.

Kъм събитието са включени и прожекции на късометражни филми на режисьора Крис Захариев, който по-рано тази година завоюва премията на Българска национална телевизия и БНР “Будител на годината“. И през двата дни той ще e посетител на събитието, като по през целия ден ще може да гледате разнообразни негови планове, от които единия е филмът “Да се изгубиш нарочно“, който набра известност това лято.

Фестът включва базарна част, в която вземат участие шест streetwear марката – Squares, NOKS, Question Authority, БОР, новия пловдивски бранд АМОК и марката за чанти Cashew. В арт частта на базара ще се продават илюстрации на Елена Назърова,, Белослава Младенова -Бушка, фотографии на Елена Николаева и на Жоро Пеев, инстаграм плана за плакати Posters365 на Димитър Драгнев и още доста илюстрации, цифрови рисунки и разнородни принтове на млади актьори.

Към младежите от Urbanites се причисляват и WWF – най-голямата интернационална природозащитна организация. Те са подготвили щанд с тениски, чаши, плюшени играчки и други предмети, с благотворителна цел.

Събитията са сред 14:00 и 23:00 ч. и в двата дни, като вечерта на 22-ри (събота) на NOT Another Christmas Bazaar ще пускат музика Yasmin & Toto, които са част от колектива Question Authority и постоянни участници на разнообразни хип-хоп празненства из София.

На бара ще ви чакат крафт бири, греяно вино, коктейли, както и разнородни вкусни неща за ядене.

Повече информация може да намерите във фейсбук събитието на NOT Another Christmas Bazaar и на фейсбук и инстаграм страниците на Urbanites Sofia.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР