Нося много от доктор Огнянова. Имаме общо в отношението си

...
Нося много от доктор Огнянова. Имаме общо в отношението си
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Общото между мен и д-р Огнянова от “Откраднат живот” е любовта към децата

„ Нося доста от лекар Огнянова. Имаме общо в отношението си към децата “, показа В актрисата Диана Димитрова , която основава детски книжки и  рисува картини.  Едно от обичаните лица в най-успешния български медицински сериал добави, че ще има доста нови и забавни събития както в петия сезон, по този начин и за лекарката, която още в първите епизоди на „ Откраднат живот: Критична точка “ се оказа привлечена от братята Ковачеви.

Актрисата напомни любопитен факт – почитателите са я виждали в отделението още преди появяването на доктор Огнянова. Тогава тя е била сестра Мая – с „ друга прическа и друг темперамент “. По време на гостуването й бяха излъчени извънредни фрагменти от фотосесия в болничното заведение, в която феновете ще видят чаровната лекарка и като модел. Какво ще провокира новото амплоа на доктор Огнянова – почитателите ще схванат в идните епизоди на хитовата продукция.

Тази седмица двама от обичаните герои в „ Откраднат живот “ – Наталия и Калин , ще се завърнат в МБАЛ „ Св. Кирил “. Появата им ще провокира страсти в сътрудниците им, които към момента се борят с новите условия в болничното заведение. Ваня ще се опита да застане за следващ път сред доцент Мазов и доктор Хинова. Какво ще се случи с най-известната болница в България и какви решения в своя професионален и персонален живот ще вземат лекарите? – ще научите в епизодите от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.
     
Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.           
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР