Нострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света.

...
Нострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света.
Коментари Харесай

Предсказанията на Нострадамус за 2019 година

Нострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света. Истинското му име е Мишел дьо Нострадам . Роден е през 1503 година в Южна Франция. Най-известният му труд е „ Предсказания “ , първото издание на който излиза през 1555.
 Нострадамус ThinkStock/Getty Images
Той написа закодирани четиристишия, с които предсказва бъдещето и то за хилядолетия напред. Ето няколко от прогнозите на Нострадамус за 2019 година:

Според пророка светът ще изчезне през 3797 година.

2019 година ще бъде годината на справедливостта. Всеки ще получи това, което е заслужил със личните си действия в предишното.

Нострадамус планува доста естествени бедствия в разнообразни елементи по света. За 2019 година той предсказва трусове и урагани в някои елементи на Северна Америка.-->

Според него 2019 ще бъде година на финансов разцвет , само че единствено в случай че парите се употребяват за положителни цели. Ако не се употребяват за положително, може да има непълен международен стопански срив.
 предсказания ThinkStock/Getty Images
Той предсказва още, че здравето на хората ще се усъвършенства и няма да има толкоз доста заболявания.

Климатичните промени ще не престават и през новата години и от ден на ден въздействието им ще се демонстрира върху планетата ни, а политиците в международен мащаб ще доближат до съглашение за справяне със замърсяването на Земята, породено от активността на индивида.

Други пророци също вършат предсказания за климатичните промени. Според Нострадамус броят и силата на ураганите и земетресенията в разнообразни елементи на света ще нарастват от ден на ден.

Още по тематиката:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР