Носталгия по приятелството с Мая Илиева е обхванала сестрата на

...
Носталгия по приятелството с Мая Илиева е обхванала сестрата на
Коментари Харесай

Божидара Бакалова страда за Мая Илиева: Сънувам я!

Носталгия по другарството с Мая Илиева е обхванала сестрата на миската Ивайла Бакалова – Божидара, разбра HotArena .

Тези дни вдовицата на Жоро Илиев имаше рожден ден. Това даде мотив на дизайнерката да си спомни за нея с доста любов и да показа, че се случва да я сънува.

„ Не сме се чували от 10 години, само че през днешния ден, на твоя рожден ден, не спирам да мисля за теб. Понякога идваш в сънищата ми, което е мощно, тъй като постоянно се случва на свети дни като Коледа и Великден. В сънищата ми идваш с огромна светлина и водачеството, от което нуждая се. Може би тъй като всички ние, които в действителност те познаваме, добре знаем, че ти си ангел. Благодаря ти, че си толкоз друга, разпръскваща състрадание над всеки, който се е опитал да те нарани или да се възползва от теб. Ти си преподавател и малко аскет. Никога не си търсила популярност, което единствено демонстрира какъв брой е мъдра душата ти. С теб сме имали толкоз доста незабравими и занимателни моменти. Ти осветяваш и омекотяваш света, Мая ”, написа Божидара в своя профил в Инстаграм във връзка рождения ден на приятелката си.

Неясно за какво реши да опише всичко това на британски език, вместо на български. Бакалова подписа този текст с думите: „ твоята галактическа сестра БожиДара ”, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР