Носорог е бил заснет да преследва жители из опустелите улици

...
Носорог е бил заснет да преследва жители из опустелите улици
Коментари Харесай

Носорог налага спазването на карантината в селище в Непал

Носорог е бил сниман да преследва поданици из опустелите улици на сложено под карантина населено място в Непал. Според шеговито настроени очевидци, дивото животно е "налагало " спазването на ограничаващи ограничения, написа в. "Дейли остарял ".

Клипчето, снимано от Парвийн Касван от индийската Горска работа, демонстрира по какъв начин носорогът се разхожда из пуста улица, до момента в който любопитни поданици на обитаемото място го следят от домовете си. В края на улицата животното вижда скован мъж и ненадейно се втурва към него, принуждавайки го да побегне и да потърси близко леговище.

След като завършва "инспекцията за съблюдаване на карантината ", носорогът се отдръпва към Националния парк Читван, откъдето се е появил.

"Животното очевидно беше решило да вземе нещата в "свои ръце " и да ревизира съблюдава ли се карантината ", написа създателят на видеото в Туитър. Касван добавя, че много носорози се навъртат из поставеното под карантина обитаемо място, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР