Носителят на Златната топка за 2007 година Кака смята, че

...
Носителят на Златната топка за 2007 година Кака смята, че
Коментари Харесай

Носител на Златна топка: Милан е на прав път

Носителят на Златната топка за 2007 година Кака счита, че някогашният му клуб Милан върви в вярната посока. Това изказване идва по отношение на информацията за предстоящото скорошно назначение на легендата Паоло Малдини на поста механически шеф.

Малдини се чака да заеме място в борда на миланския гранд, като дружно с него в клуба ще дебаркира и Звонимир Бобан, част от именития отбор на “росонерите “, спечелил Шампионската лига през 1994 година.

На въпроси за това дали и на него може да се предложи управнически пост в клуба Кака беше сбит.

“С Бобан разговаряхме за доста неща, само че той не показа нищо за бъдещето си “, сподели бразилеца.

“Съжалявам, че Милан пропусна влизането в Шампионска лига със единствено една точка разлика. Ще забележим в коя посока ще поеме управлението, само че има подмятания за връщане към мощните дни. Вече в ръководството е и Паоло Малдини. Мисля, че са на прав път “, показа с оптимизъм за бъдещето на Милан Кака.

“Гатузо върна ДНК-то на Милан в съблекалнята. Изборът на Малдини също е страховит. Той трябваше да чака 9 години за това завръщане. Възнамерявам да поема по същия път. Трудно е да се откъсна от Милан. Даже и когато съм в Бразилия постоянно чета вести за клуба и виждам неговите мачове “, загатна за възможните си планове за бъдещето някогашният бразилски национал.

Автор: Емануил Тодоров
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР