Носителят на “Златната топка Кристиано Роналдо в крайна сметка е

...
Носителят на “Златната топка Кристиано Роналдо в крайна сметка е
Коментари Харесай

Ужас за феновете на Кристиано Роналдо! Осъждат го на 2 години затвор

Носителят на “Златната топка ” Кристиано Роналдо в последна сметка е склонил да се признае за отговорен по обвиняването за укриване на налози към испанската хазна, твърди El Mundo.

Така той ще бъде наказан на 2 години затвор, само че няма да влиза зад решетките, тъй като съгласно закона в страната всички присъди до 24 месеца са условни. Отделно нападателят на Реал Мадрид ще заплати 18,8 млн. евро.

Съдебните органи упрекнаха португалския национал в умишлено основаване на специфична конструкция, която да прикрие приходите му от имиджови права. Мрежата от компании е построена през 2010 година и посредством нея CR7 бил ощетил държавната хазна на Испания с 14,8 млн. евро сред 2011 и 2014 година. Първоначално данъчните упорстваха той да заплати въпросните 14,8 млн. евро, а към тях да добави близо 11 млн. евро санкция.

Дълго време Кристиано отхвърляше да се признае за отговорен, само че в един стадий въпреки всичко започнаха договаряния за понижаване на желаната санкция. Така сега даже може да се каже, че Роналдо е постигнал забележителен триумф, тъй като, в случай че информацията на El Mundo се удостовери, това ще значи, че той ще се раздели единствено с 4 млн. евро като санкция.

В момента Роналдо е с националния отбор на Португалия на Мондиал 2018, пишат от Спортал.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР