Носителят на Златната топка Кристиано Роналдо определи фаворитите за предстоящото

...
Носителят на Златната топка Кристиано Роналдо определи фаворитите за предстоящото
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Португалия не е сред фаворитите на световното първенство

Носителят на " Златната топка " Кристиано Роналдо дефинира любимците за идното международно състезание в Русия и неговият тим Португалия не е измежду тях. Според звездата на " Реал " (Мадрид) има други тим, които са в по-добра позиция пред европейските първенци.

" Трябва да бъдем почтени и да признаем, че на доктрина има по-големи имена от нас. Бразилия, Германия и Аржентина би трябвало да бъдат обсъждани като любимец, а не ние. Ние не сме в тази позиция, само че във футбола всичко е допустимо ", сподели Роналдо.

Европейският първенец попадна в група В на международното състезание, където е дружно с Испания, Мароко и Иран. Преди четири години в Бразилия Португалия отпадна още в групите.

Португалецът изясни още, че е благополучен с постигнатото в кариерата си. Освен трофеите с " Манчестър юнайтед " и " Реал ", в самостоятелен проект той завоюва " Златната топка " пет пъти.

" Ако сложа завършек на кариерата си в този момент, ще мога умерено да кажа, че съм постигнал повече от това, за което съм мечтал. Спечелих всичко, което можеше да се завоюва. Ако прибавя още една, две или три " Златни топки " ще бъде ужасно, само че и пет не е неприятно ", добави португалецът.

Роналдо отговаряше и на въпроси за персоналния си живот и какво прави в свободното си време. Той изясни, че доста рядко гледа футболни мачове, когато е в дома си.

" Много рядко сядам да изгледам мач, върша изключения, единствено когато играе другар или е някое доста значимо дерби. Предпочитам да виждам филми и документални поредици или да пътувам за концерти в Лондон и Париж ", сподели Роналдо.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР