Носителят на Златната топка“ Карим Бензема няма да играе на

...
Носителят на Златната топка“ Карим Бензема няма да играе на
Коментари Харесай

Бензема пропуска световното първенство в Катар

Носителят на „ Златната топка “ Карим Бензема няма да играе на Световното състезание по футбол в Катар. Това заяви публично Френската футболна федерация. Причината е контузия в бедрото, която нападателят е получил на подготовка.

„ Изключително печален съм за Карим. Въпреки този удар по френския тим аз имам цялостна има вяра в останалите играчи. Ще създадем всичко, с цел да се оправим с това огромно предизвикателство “, сподели селекционерът Дидие Дешан. Той остана без пета звезда за Катар 2022. Аут към този момент са, и. Дешан има период до на следващия ден да разгласи заместител на Бензема, който вкара 44 гола в 46 мача през предишния сезон и оказа помощ на Реал Мадрид да завоюва Шампионската лига и купата в Испания.

През 2014 година той беше голмайстор за Франция на Световното състезание в Бразилия. След това обаче отпадна от сините за шест години. Причината – присъединяване в изнудването на съотборника си Матийо Валбуена. През предходната година обаче Бензема беше върнат в националния отбор и за 16 мача осъществя 10 гола..

„ Никога не съм се предавал, само че довечера би трябвало да помисля първо за тима, както постоянно съм правил. По тази причина би трябвало да отстъпя мястото си на някого, който може да помогне “, написа самият той в Instagram.

Gros plan sur la séance spécifique de Karim et
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР