Носителят на „Златен глобус“ за най-добър актьор Хоакин Финикс попадна

...
Носителят на „Златен глобус“ за най-добър актьор Хоакин Финикс попадна
Коментари Харесай

Хоакин Финикс арестуван на протест - slava.bg

Носителят на „ Златен глобус “ за най-хубав артист Хоакин Финикс попадна в ареста, откакто участва на митинг за климатичните промени във Вашингтон.

Проявата на неодобрение за следващ път бе проведена от актрисата Джейн Фонда, а екранният Жокер, както и сътрудника му Мартин Шийн, бяха единствено двама от общо 147 души, които бяха закопчани и отведени от служителите на реда. Според информация на униформените, хората са арестувани, поради „ скупчване “, „ нарушение “ и „ смущение “ на реда, предава Монитор.

"Месната и млечната индустрия са третата водеща причина за изменението на климата ", сподели Финикс малко преди да бъде задържан. Припомняме, че артистът посвети и благодарствената си тирада на Глобусите на климатичните промени. „ Хубаво е, че толкоз доста хора пращат положителни пожелания към Австралия, само че би трябвало да създадем повече, нали? “, попита тогава реторично звездата. И продължи:

„ Смятам, че можем да поемем отговорност и идващият път да не употребяваме частния си аероплан, с цел да стигнем до Палм Спрингс. “ Екранният Артър Флек приветства решението на Глобусите да създадат менюто за вечерта вегетарианско. „ За първи път хапвам на такова събитие. Никога не съм бил толкоз горделив да участвам на наградна гала “, посочи след шоуто Финикс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР