Носителят на трофея от Копа Италия Ювентус се класира за

...
Носителят на трофея от Копа Италия Ювентус се класира за
Коментари Харесай

Ювентус продължава за Купата, Торино отстрани Рома


Носителят на трофея от Копа Италия Ювентус се класира за ¼-финалите на конкуренцията, откакто победи Джеона с 2:0 вкъщи.

Основна роля за триумфа на „ бианконерите “ изигра намиращият се в слаба форма в последно време Пауло Дибала, който получи късмет да стартира от първата минута, откакто бе оставен на пейката в последните два мача на отбора. Аржентинският национал откри резултата в 42-та минута, а 15 минути преди края асистира на сънародника си Гонзало Игуаин за крайното 2:0.

Отборът на Рома отпадна от шампионата след домакинско проваляне от Торино с 1:2 вкъщи. Лоренцо де Силвестри и Симоне Едера дадоха два гола преднина на гостите, а Патрик Шик върна един гол за „ вълците “ пет минути преди края, само че това бе всичко, до което стигнаха домакините. В другия мач от предходната вечер Аталанта победи Сасуоло с 2:1 вкъщи.

На четвъртфиналите ще има торинско дерби сред тимовете на Ювентус и Торино, както и миланско дерби сред Интер и Милан. В другите две двойки Лацио ще срещне Фиорентина, а Наполи ще се изправи против Аталанта. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР