Носителят на световната титла по футбол с отбора на Аржентина

...
Носителят на световната титла по футбол с отбора на Аржентина
Коментари Харесай

Меси ще рита с Мбапе в ПСЖ

Носителят на международната купа по футбол с тима на Аржентина Лионел Меси е постигнал сделка с сегашния си клуб Пари Сен Жермен да остане най-малко до 2024 година, оповестява френският всекидневник „ Льо Паризиен “, представен от организация „ Ройтерс “.

35-годишният Меси, седемкратен притежател на Златната топка, оказа помощ на националния тим на Аржентина да завоюва Световното състезание в Катар.

„ В началото на декември, по време на Мондиал 2022, е реализирано съглашение сред Меси и клуба, той да остане най-малко още един сезон “, твърди вестникът, без да се базира на съответен източни. Засега представители на Пари Сен Жермен не бяха открити за коментар.

По-рано този месец президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи съобщи, че Лионел Меси е благополучен в тима и добави, че полемиките за бъдещо удължение на контракта му ще се водят след Световното състезание.

Меси има 12 гола и 14 асистенции за френския първенец във всички шампионати този сезон. Той се причисли към отбора от Барселона през лятото на 2021 година с договор за два сезона.

В ПСЖ играе другата огромна звезда на Мондиал 2022 – Килиан Мбапе.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР