Носителят на Суперкупата на Испания - Барселона, се завърна към

...
Носителят на Суперкупата на Испания - Барселона, се завърна към
Коментари Харесай

Този път зрелище нямаше - Барса с пестеливо 1:0 срещу Хетафе

Носителят на Суперкупата на Испания - Барселона, се завърна към уговорките си в шампионата с значим триумф против 16-ия Хетафе с 1:0. По този метод възпитаниците на Шави Ернандес дръпнаха с шест точки на втория Реал (Мадрид), който след броени минути ще има тежък конфликт с Атлетик (Билбао).

Единственото попадение в мача на " Камп Ноу " осъществя Педри още в 35-ата минута. Всичко, от което " блаугранас " се нуждаеха за този гол беше съперникова неточност в центъра на терена. Оттам контраатаката се изостри с подаване за Рафиня, който от своя страна насочи съвършено подаване към дузпата за връхлитащия Педри. За младия халф остана лесната задача да преодолее Давид Сория за победното 1:0.
 Атлетико (Мадрид) - Валядолид 3:0 в Ла Лига
Атлетико с класическа победа при дебюта на Депай

Мората, Антоан Гризман и Марио Ермосо вкараха

Любопитното в срещата пристигна още в третата минута, когато ранно попадение на Хетафе, дело на Борха Майорал, вярно беше анулирано заради засада на Аления в по-ранен стадий от офанзивата. Юношата на Реал (Мадрид) можеше да се разпише, към този момент постоянно, малко преди паузата, само че тогава Тер Стеген избави. Общо взето германецът изигра мощен мач под рамката, а трите точки значително бяха факт поради неговата стотна " суха мрежа " в кариерата.
 Снимка 603355
Източник:

Иначе Барселона изигра по-слаб мач от предстоящото, като насочи единствено един прецизен изстрел през второто полувреме, дело на Франк Кесие. Африканецът остана в съвършена обстановка против Сория, само че не продължи головата си серия, почнала от дуела за Купата против Сеута.

В идващия кръг на Барса следва каталунско дерби с Жирона. Хетафе приема вкъщи разколебания Бетис.
 Елче - Осасуна 1:1 в мач от Ла Лига
Елче ще продължи да си мечтае за победа в Ла Лига

Последният в Ла Лига не победи и Осасуна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР