Носителят на Суперкупата на България по волейбол при мъжете ще

...
Носителят на Суперкупата на България по волейбол при мъжете ще
Коментари Харесай

Волейболно шоу и страхотни емоции дават началото на новия сезон в Суперлигата

Носителят на Суперкупата на България по волейбол при мъжете ще бъде излъчен през тази година в София. Столичната зала "Христо Ботев " е хазаин на суперсблъсъка, който ще опълчи първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) и носителя на Купата на България - Хебър (Пазарджик). Двубоят е на 11 октомври (петък) от 18:30 часа, като ще бъде излъчен онлайн в каналите на Нова Броудкастинг груп.

Истинско волейболно шоу и страхотни страсти чакат почитателите на волейбола, откакто един против различен ще застанат два от най-класните тимове в българското състезание. Двубоят обичайно провокира огромен интерес, като се чакат цялостни трибуни в зала "Христо Ботев ". От БФВ пък пускат алегорична цена на билетите, които ще бъдат на цена от 5 лв..

Нефтохимик 2010 е абсолютният хегемон в този конфликт, като до момента е печелил Суперкупата три пъти от три издания. Сега бургазлии, водени от Николай Желязков, излизат да се борят за продобиване на своя четвърти трофей.

От друга страна отборът на Хебър означи първия си връх в родното състезание през миналия шампионат, като победи с Купата на България след победа точно над Нефтохимик. Сега съставът от Пазарджик, воден от Атанас Петров, е изпълнен с упоритости за нови триумфи и първи трофей от Суперкупата в своята история.

Дали Нефтохимик ще успее да отбрани следващия си трофей или Хебър ще зарадва последователите си с първата си Суперкупа, ще се разбере на 11 октомври, само че от в този момент е ясно, че се чака оспорван дуел, в който всичко е допустимо, а страстите ще бъдат на оптимално равнище.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР