Носителят на рекордните 20 титли от Големия шлем - Роджър

...
Носителят на рекордните 20 титли от Големия шлем - Роджър
Коментари Харесай

Роджър Федерер с добри новини за феновете си

Носителят на рекордните 20 трофеи от Големия шлем - Роджър Федерер удостовери, че ще играе и на четирите шампионата от Шлема през идващия сезон. Тази година швейцарецът се завърна на Ролан Гарос за първи път от 2015 година и стигна до 1/2-финалите, където отстъпи пред бъдещия първенец - Рафаел Надал.

" Тази година още веднъж ще играя на клей, както през миналата. Просто няма да е през целия клей сезон. Ще си взема време за отмора и да упражнявам преди Откритото състезание на Франция, Уимбълдън, а по-късно Олимпийските игри и Ю Ес Оупън. Нямам самообладание. Надявам се да остана здрав, както през тази година, тъй като бе доста занимателно да играя по този метод, защото се усещах добре, а когато се чувстваш по този начин, играеш добре. ", показа той пред " Форбс ", представен от Гонг.

Все още не е ясно на кои шампионати Маестрото ще вземе присъединяване напролет. През тази акция той игра на алено в Мадрид и Рим преди Ролан Гарос. Предполага се, че щом идната година ще има по-малко изяви на тази настилка, евентуално ще се появи единствено на един от Мастърсите преди Откритото на Франция, започващо на 24 май. И на двете надпревари от категория АТП 1000 през този сезон Федерер доближи 1/4-финалите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР