Носителят на рекордните 20 титли от “Големия шлем” Роджър Федерер

...
Носителят на рекордните 20 титли от “Големия шлем” Роджър Федерер
Коментари Харесай

Федерер бе глобен с 3000 долара

Носителят на рекордните 20 трофеи от “Големия шлем” Роджър Федерер за повторно в кариерата си бе санкциониран на някой от шампионатите от “Големия шлем”. 38-годишният швейцарец отнесе санкция от 3000 $ от Международната тенис федерация (ITF) поради държанието си на корта при трагичната си петсетова победа против американеца Тенис Сандгрен на 1/4-финалите на Australian Open. Федерер пречупи противника си, откакто избави 7 мачбола и на моменти му бе мъчно да сдържа страстите си.


Федерер е употребявал псувни и това е било докладвано от непряк арбитър на съдията на стола Маряна Вельович, а тя го “дари” с предизвестие. Швейцарецът съобщи, че е ругал на “смесени езици”.

Stunning tennis umpire Marijana Veljovic steals show in Federer Australian Open match… and even Bouchard is in love – The Sun https://t.co/dhQ4IVWaCj pic.twitter.com/TEKS2eUR4g
— #todayheadline (@TodayHeadline42) January 29, 2020 Единственият различен случай, в който Федерер е бил глобяван на шампионат от “Шлема” беше на US Open 2009, когато той бе глобен за потребление на циничен език по време на финала с аржентинеца Хуан Мартин Дел Потро, който победи с трофея.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР