Носителят на рекордните 12 титли на Ролан Гарос и общо

...
Носителят на рекордните 12 титли на Ролан Гарос и общо
Коментари Харесай

Надал се завръща, Джокович с първи мач след драмата на US Open

Носителят на рекордните 12 трофеи на " Ролан Гарос " и общо 19 от " Големия шлем " Рафаел Надал ще направи през днешния ден своето огромно завръщане в ATP тура. За последно испанецът игра в края на февруари, като завоюва купата на шампионата на твърди кортове в Акапулко. Тази вечер 34-годишният Рафа се завръща с мач на обичаната си настилка против своя съотечественик Пабро Кареньо Буста, който доближи до полуфиналите на US Open.

Мачът от втория кръг на шампионата от категория " Мастърс " в Рим стартира е първи във вечерната серия на централния корт и ще стартира не по-рано от 20,00 часа българско време. Припомняме, че Краля на клея, подложен под №2 в Рим, взе решение да не взе участие на Откритото състезание на Съединени американски щати поради международната рецесия, обвързвана с пандемията от ковид.

В същото време първия си мач на шампионата ще изиграе през днешния ден и международният №1 Новак Джокович. Сърбинът излиза във втората среща от дневната сесия на Централния корт, а негов съперник ще бъде участващият с " уайлд кард " италианец Салваторе Карузо. Това ще бъде първа изява на корта за Ноле след дисквалифицирането му от US Open.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР